OM OSS
SV-89 Fältherrens Wolfram
Familjen Beskow som står bakom kennelnamnet Woksebs (Beskow baklänges) består av Anders som har ett förflutet som yrkesofficer i Marinen och Armén och har bl.a sysslat med utbildning och ansvar för hundar i vakt-, bevaknings- och militärpolistjänst men är idag arbetsledare i Södertälje Hamn. Anders var ordförande i Svenska Weimaranerklubben under åren 1996-2001 och 2002-2005, samt 2000-2007 ordförande i Specialklubb för Kontinentala Fågelhundar (SKF) som Svenska Weimaranerklubben sorterar under. Anders är auktoriserad jaktprovsdomare för raserna tillhörande SKF och mentalbeskrivare hos Svenska Vorstehklubben. Fritiden går åt till familj, hundar och jakt.

Elisabeth har ett förflutet som kassör i Svenska Weimaranerklubben under 10 år och som revisor i Gnesta-Trosa Brukshundklubb. Elisabeth är uppvuxen på kennel då hennes mamma i snart 30 år fött upp långhårig Tax under kennelnamnet Dammlöts. Elisabeths första hund blev en Bearded Collie som hon fick 1984. Okki lade grunden till det stora hund-intresset. Det ekonomiska sinnet har Elisabeth fått efter flera års lång och trogen tjänst på en av Sveriges stora banker. I familjen finns två barn; Andreas och Ella. Det finns nog inga tåligare barn än våra att vara ute i skogen, dom är nästan alltid med vid jakt och träning.

Vår första Weimaraner, SV-89 Fältherrens Wolfram, skaffade vi redan 1988. Han var en underbar jakthund men en aning "besvärlig" till vardags.
Vi är medlemmar i Svenska Weimaraner klubben och Svenska Vortehklubben sedan 1988 samt i Svenska Kennelklubben.